Verzendinformatie & levertijd

Nederland: Uw pakketje kan op 2 manieren verzonden worden. Dit kan via standaard brievenbuspost zonder track en trace of via brievenbuspost met track en trace. De kosten van brievenbuspost zonder track en trace zijn €2,95 en van brievenbuspost met track en trace €4,25. Hierbij zijn ook administratiekosten in mee berekend. Met track en trace krijgt u een code waarbij het pakketje te volgen is. Bij het bestellingsproces kunt u aangeven op welke manier u het verzonden wilt hebben. Let op: De zending van de standaard brievenbuspost is op eigen risico! Bjuuty kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het zoek raken en/of beschadigen van het pakket met het sturen op deze wijze. Boven de €50,- hanteren wij een gratis verzending.

België: De standaard verzendkosten zijn €9,00 (via standaard brievenbuspost zonder track en trace). Boven de €75,- hanteren wij een gratis verzending.

De levertijd is ongeveer 1 week na het ontvangen van de betaling. Dit i.v.m het hebben van een andere baan naast Bjuuty. Uiteraard streven wij naar een kortere levertijd!

Webwinkel Keurmerk Facebook Bjuuty Instagram Bjuuty